Advertisement

Alaattin Çakıcı Mektup - Iste Cakici Imzasiyla Paylasilan O Mektup Haberler Gundem - Ünlü kabadayı alaattin çakıcı, sert ifadelerin yer aldığı bir mektup yazdı.

Alaattin Çakıcı Mektup - Iste Cakici Imzasiyla Paylasilan O Mektup Haberler Gundem - Ünlü kabadayı alaattin çakıcı, sert ifadelerin yer aldığı bir mektup yazdı.. Organize suç örgütü lideri alaattin çakıcı, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu na tehdit içeren bir mektup yayımladı. Alaattin çakıcı'nın twitter mektubuna ilk tepki ise chp grup başkanvekili özgür özel'den geldi. Ünlü kabadayı alaattin çakıcı, sert ifadelerin yer aldığı bir mektup yazdı. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından öne çıkanlar şu şekilde Bir ülkücüye cezaevlerinde 1 tl mi gönderdin?

Geçtiğimiz hafta avukatı aracılığıyla karar gazetesi yazarları hakkında tehdit içerikli bir açıklama yayınlayan alaattin çakıcı'dan yeni bir mektup geldi. *bu mektubumu da kesik bir at kafası olarak düşünme, insanlar güzel yazılmış bir mektubu her zaman hak eder. Yeni infaz düzenlemesi kapsamında tahliye edilen organize suç örgütü lideri alaattin çakıcı, açıklama yayınlayarak mhp genel başkanı devlet bahçeli ve cumhurbaşkanı erdoğan'a teşekkür etti. Çakıcı, onursuz dışarıda özgür kalacaksam, adam gibi hapishaneye dönmeyi tercih ederim dedi. Milliyetçi hareket partisi (mhp( devlet bahçeli'nin, hastanede ziyaret ettiği alaattin çakıcı'dan cumhurbaşkanı erdoğan'a meptup yazdı.

Alaattin Cakici Ya Hakaret Ettigi Iddia Edilen Yurttas Tutuklandi Evrensel
Alaattin Cakici Ya Hakaret Ettigi Iddia Edilen Yurttas Tutuklandi Evrensel from www.evrensel.net
Tabutun arkasına konulan çelengin üzerindeki 'alaattin çakıcı' yazısı bazı kişiler tarafından i̇şte o mektup; İşte alaattin çakıcı'nın erdoğan'a yazdığı o mektubun içeriği. Sayın cumhurbaşkanım ve sayın kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Bu ülkede fetöcüleri palazlandırdığını.şimdi de diyorsun ki vatan hainleri ile yol arkadaşlığı uzun yıllar yapanın ismi heralde alaattin çakıcı değildi. Alaattin çakıcı'nın twitter mektubuna ilk tepki ise chp grup başkanvekili özgür özel'den geldi. Suç örgütü lideri alaattin çakıcı, bak kemal kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar. Organize suç örgütü lideri alaattin çakıcı, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu na tehdit içeren bir mektup yayımladı. Ölümü her canlı varlık tadacak, zamanını ve mekanını bir tek rabbim bilir.

Çakıcı, erdoğan'a, tehdit dolu mektuplar yazmıştı.

Yeni ceza i̇nfaz yasası kapsamında tahliye edilen alaattin çakıcı , ilk kez konuştu. Seçim sonuçları üzerine bir mektupla görüşlerini paylaştı. Ölümü her canlı varlık tadacak, zamanını ve mekanını bir tek rabbim bilir. Milliyetçi hareket partisi (mhp( devlet bahçeli'nin, hastanede ziyaret ettiği alaattin çakıcı'dan cumhurbaşkanı erdoğan'a meptup yazdı. *bu mektubumu da kesik bir at kafası olarak düşünme, insanlar güzel yazılmış bir mektubu her zaman hak eder. Alaattin çakıcı'nın tehdit mektubu ortalığı fena karıştırdı! Alaattin çakıcı tehdit mektubunu haberimizde bulabilirsiniz. Çakıcı'nın kaleme aldığı ilk mektup bu değil. Cezaevinde tutuklu bulunan yeraltı dünyasının en ünlü isimlerinden alaattin çakıcı, hdp eş genel başkanı sezai temelli'ye mektup yazdı. Sayın cumhurbaşkanım ve sayın kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Oraya da bir madde koyup alaattin çakıcı bu kısmi aftan yararlanamaz. Alaattin çakıcı'nın twitter mektubuna ilk tepki ise chp grup başkanvekili özgür özel'den geldi. Suç örgütü lideri alaattin çakıcı, bak kemal kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar.

İkili arasında yaşananlar sosyal medyaya kadar taşındı. Çakıcı, erdoğan'a, tehdit dolu mektuplar yazmıştı. Alaattin çakıcı'nın mektubunun tamamı şöyle yeter ki sayın bahçeli ile birlikte bu affı gerçekleştirin. Çakıcı'nın kaleme aldığı ilk mektup bu değil. Oraya da bir madde koyup alaattin çakıcı bu kısmi aftan yararlanamaz.

Alaattin Cakici Dan Kilicdaroglu Na Mektup
Alaattin Cakici Dan Kilicdaroglu Na Mektup from www.ankaramasasi.com
Alaattin çakıcı'nın mektubunun tamamı şöyle yeter ki sayın bahçeli ile birlikte bu affı gerçekleştirin. Onur ve şereften nasibini almamış rizeli rezil yezit kişilikli onursuz. Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin, geçtiğimiz hafta hastanede sürpriz bir şekilde ziyaret ettiği alaattin çakıcı'dan ilk açıklama geldi. Milliyetçi hareket partisi (mhp( devlet bahçeli'nin, hastanede ziyaret ettiği alaattin çakıcı'dan cumhurbaşkanı erdoğan'a meptup yazdı. Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin af istediği organize suç örgütü kurmaktan hükümlü alaattin çakıcı, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'a hitaben bir mektup kaleme alarak. Alaattin çakıcı ismi bu iktidar zamanında alaattin çakıcı olmadı, hatırlatırım. Çakıcı, onursuz dışarıda özgür kalacaksam, adam gibi hapishaneye dönmeyi tercih ederim dedi. Alaattin çakıcı'nın tehdit mektubu ortalığı fena karıştırdı!

Alaattin çakıcı, erdoğan'a hitaben mektup yazdı.

Bir mektup yazan çakıcı ağır ifadeler kullandı. Erdoğan'ı defalarca tehdit eden organize suç örgütü lideri alaattin çakıcı da cezaevinden tahliye edildi. Bu ülkede fetöcüleri palazlandırdığını.şimdi de diyorsun ki vatan hainleri ile yol arkadaşlığı uzun yıllar yapanın ismi heralde alaattin çakıcı değildi. Cezaevinde bulunan alaattin çakıcı, seçim öncesi bahçeli tarafından ziyaret edilmişti. Çakıcı, kendi el yazısıyla kaleme aldığı açıklama, kendi adına açılan twitter hesabından yayınlandı. Kılıçdaroplu'na mektup yazan çakıcı dikkat çeken sözlere yer verdi. Alaattin çakıcı iki sayfalık bir mektup yazarak sosyal medya hesabından paylaştı. Yeni infaz düzenlemesi kapsamında tahliye edilen organize suç örgütü lideri alaattin çakıcı, açıklama yayınlayarak mhp genel başkanı devlet bahçeli ve cumhurbaşkanı erdoğan'a teşekkür etti. 'herkesin atarı elinde kantarı belinde. Geçtiğimiz hafta avukatı aracılığıyla karar gazetesi yazarları hakkında tehdit içerikli bir açıklama yayınlayan alaattin çakıcı'dan yeni bir mektup geldi. Ardından erdoğan, avukatları aracılığıyla alaattin çakıcı hakkında dava açtı. İkili arasında yaşananlar sosyal medyaya kadar taşındı. Suç örgütü lideri alaattin çakıcı, bak kemal kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar.

Bir ülkücüye cezaevlerinde 1 tl mi gönderdin? Ölümü her canlı varlık tadacak, zamanını ve mekanını bir tek rabbim bilir. 'herkesin atarı elinde kantarı belinde. Alaattin çakıcı, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu ağır ifadelerle tehdit etti. Kamuoyunda af yasası olarak bilinen ceza i̇nfaz düzenlemesiyle nisan 2020 cezaevinden tahliye olan alaattin çakıcı, iki sayfalık bir mektup yazarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Alaattin Cakici Dan Kilicdaroglu Na Tehdit Mektubu Chp Lilerden Sert Tepki
Alaattin Cakici Dan Kilicdaroglu Na Tehdit Mektubu Chp Lilerden Sert Tepki from i.haberglobal.com.tr
İşte alaattin çakıcı'nın erdoğan'a yazdığı o mektubun içeriği. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada alaattin çakıcı'nın tehdit mektubuna ve devlet bahçeli'ye yönelik yaptığı eleştirilere değindi. Bu ülkede fetöcüleri palazlandırdığını.şimdi de diyorsun ki vatan hainleri ile yol arkadaşlığı uzun yıllar yapanın ismi heralde alaattin çakıcı değildi. Ölümü her canlı varlık tadacak, zamanını ve mekanını bir tek rabbim bilir. Kamuoyunda af yasası olarak bilinen ceza i̇nfaz düzenlemesiyle nisan 2020 cezaevinden tahliye olan alaattin çakıcı, iki sayfalık bir mektup yazarak sosyal medya hesabından paylaştı. Yeni ceza i̇nfaz yasası kapsamında tahliye edilen alaattin çakıcı , ilk kez konuştu. Alaattin çakıcı, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu ağır ifadelerle tehdit etti. Özgürlük ile esaret birbirine yapışık bir çizgidir.

Alaattin çakıcı ismi bu iktidar zamanında alaattin çakıcı olmadı, hatırlatırım.

Çakıcı, erdoğan'a, tehdit dolu mektuplar yazmıştı. Çakıcı'nın kaleme aldığı ilk mektup bu değil. 'herkesin atarı elinde kantarı belinde. Alaattin çakıcı tehdit mektubunu haberimizde bulabilirsiniz. Ünlü kabadayı alaattin çakıcı, sert ifadelerin yer aldığı bir mektup yazdı. İşte alattin çakıcı'nın paylaştığı o mektup Sayın cumhurbaşkanım ve sayın kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin af istediği organize suç örgütü kurmaktan hükümlü alaattin çakıcı, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'a hitaben bir mektup kaleme alarak. İşte alattin çakıcı'nın paylaştığı o mektup Alaattin çakıcı, erdoğan'a hitaben mektup yazdı. Çakıcı, kendi el yazısıyla kaleme aldığı açıklama, kendi adına açılan twitter hesabından yayınlandı. Mhp genel başkanı devlet bahçeli'nin, geçtiğimiz hafta hastanede sürpriz bir şekilde ziyaret ettiği alaattin çakıcı'dan ilk açıklama geldi. Onur ve şereften nasibini almamış rizeli rezil yezit kişilikli onursuz.

Alaattin çakıcı, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nu ağır ifadelerle tehdit etti alaattin çakıcı. Şahin'in çakıcı'ya ulaştıramadığı mektup, operasyonda polisin eline geçti.

Posting Komentar

0 Komentar